Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

ČSOB Pojišťovna posiluje tým | Hledáme profíky z oboru! ????

více o nabídce >>

Kdo jsme a co vlastně děláme? Ahoj, jmenuji se Alena a u nás v Conectartu se starám o projekt ČSOB Pojišťovny. Aktuálně rozšiřujeme tým, hledáme proto nové parťáky, kteří nám pomohou s péčí o klienty, které kontaktujeme na základě jejich poptávky v rámci webové kalkulačky, upravujeme a optimalizujeme jejich smlouvy a hledáme pro ně to nejlepší řešení. Znáš ČSOB Pojišťovnu, ale nemáš zkušenosti s jejich produkty a postupy? Nic se neděje. Předtím, než společně začneme pomáhat klientům, u nás samozřejmě projdeš produktovým školením a do všeho Tě takříkajíc „zasvětíme“. Školení máš samozřejmě hrazené, nemusíš se bát. Spolupráci Ti můžeme nabídnout na hlavní pracovní poměr i na IČO, záleží na domluvě. Co bude Tvou náplní práce? Telefonický kontakt s klienty ČSOB Pojišťovny, kterým nabízíme široké portfolio produktů a služeb. Nejedná se o studené kontakty, komunikujeme pouze s klienty, kteří nám na sebe zanechají kontakt a s klienty z databáze, pro které jsou naše služby užitečné a přínosné. Nejčastěji řešíme s klienty pojištění majetku, odpovědnosti a povinné ručení, ale umíme po telefonu sjednat i životní pojištění. Klientům doporučujeme to nejlepší řešení na míru a upravujeme stávající služby. Na denní bázi budeš komunikovat se mnou, naším týmem a taky týmem specialistů, který spadá přímo pod ČSOB Pojišťovnu a kteří Ti budou k ruce. Tvou prací bude také administrativa, vyhodnocování nabídek a komunikace s klienty psanou formou, ať už přes e-mail, chat nebo SMS zprávy.

Doma se Ti práší minimálně na maturitní vysvědčení, které pro práci v pojišťovnictví potřebuješ - jde o podmínku. Disponuješ zkouškou ČNB dle zákona č. 170/2018 Sb., o distribuci pojištění a zajištění - jde o podmínku. Nejsi v oboru pojišťovnictví úplný nováček a nebojíš se komunikace s klienty. Práce s počítačem Ti není cizí, pracujeme jak v softwaru ČSOB, tak s MS Office a v dalších systémech. Spolehlivost, samostatnost a proaktivní komunikace jsou Tvé přednosti.

Za poctivou práci, poctivá odměna. Co Ti nabízím? ???? Nástupní fixní mzdu 25 000,- Kč + 3 000 Kč nováčkovné/BONUSY. Výše bonusů není omezena, naopak, odměna roste s množstvím sjednaných pojistek. To, kolik si odneseš, je tedy pouze na Tobě, na Tvé píli, aktivitě a zápalu pro práci. Máme v týmu kolegy, kteří si pravidelně odnesou jen na provizích desítky tisíc.. Výše bonusů není omezena, naopak, odměna roste s množstvím sjednaných pojistek. To, kolik si odneseš, je tedy pouze na Tobě, na Tvé píli, aktivitě a zápalu pro práci. Máme v týmu kolegy, kteří si pravidelně odnesou jen na provizích desítky tisíc. Stravenkový paušál po zkušební době. Na konci měsíce si připočteš circa 1 300,- Kč k výplatě v čistém navíc. S Home Officem si po zaškolení tykáme, po domluvě můžeš pracovat z domu s příplatkem až 800,- Kč k výplatě v čistém navíc. Benefity? Máme! ???? Nabízíme Ti časovou flexibilitu – pracujeme od pondělí do pátku, v rozmezí od 08:00 do 18:00 hod. Víkendy a svátky máme volné. Směny si plánujeme sami (s ohledem na týdenní fond pracovní doby). Můžeš tu tedy s námi být např. od pondělí do čtvrtku o půl hodiny déle a v pátek jít domů už ve 14:00 hod. Chceme, aby naši zaměstnanci chodili do práce odpočatí, 25 dní dovolené s námi máš proto jistých. Motivační soutěže jsou u nás samozřejmostí, kolegové s tahem na branku si často domů odnášejí hodnotné ceny. Volat a datovat můžeš i ve volném čase díky skvělým tarifům od Vodafonu, které máš s námi zlevněné. Díky našemu projektu Samsung máme přístup do zaměstnaneckého eshopu, nakupujeme proto produkty Samsung za výrazně nižší ceny. Naše společnost je VIP partnerem Datartu, proto s námi můžeš nakupovat s exkluzivní slevou, čerpat speciální nabídky nebo využít dopravu zdarma. Po práci v kanceláři je potřeba se trochu protáhnout, s MultiSport kartou můžeš navštívit širokou škálu pohybových i relaxačních aktivit. Pro milovníky zvířat nabízíme volné vstupy do ZOO Olomouc nebo ZOO Praha. Díky aplikaci Advanto máš možnost si kdykoliv jednoduše vybrat zálohu z výplaty před výplatním termínem. Máme taky velkou spoustu dalších benefitů: slevy do KFC nebo Bageterie Boulevard, zvýhodněné tankování paliv s kartou Shell/CCS, den volna navíc na svatbu či první školní den, výhody u ČSOB... Získáš s námi fyzicky nenáročnou práci, po které budeš vždy odcházet domů s čistou hlavou. Nabízíme dlouhodobou a spolehlivou spolupráci s možností kariérního růstu.


Mzda:28 000 - 56 000 Kč/měs.
Počet míst:3
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 4566376     Vloženo: 19.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí